W Pijalni Wód-Palmiarni Inowrocławianka odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne. Tematami przewodnimi są udziec sarni oraz trufla czarna. Zwyciężył Paweł Spodzieja. Drugie miejsce zajął Dominik Świątecki, a na trzeciej pozycji uplasował się Przemysław Kopania. Organizatorem konkursu był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Zmagania odbyły się pod patronatem Gazety Pomorskiej.

Z regionu

Komentarze (0)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez Polska Press Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!

Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!