MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kwas mlekowy zawarty w ogórkach kiszonych zwiększa...
fot. Pawel_B/Getty Images

Co jeść i pić, żeby lepiej wchłaniać żelazo? Oto 6 produktów na lepsze przyswajanie żelaza

Ogórki kiszone

Kwas mlekowy zawarty w ogórkach kiszonych zwiększa przyswajalność żelaza. Dobrze jest dodać je do kanapek czy schrupać w czasie obiadu – dzięki temu łatwiej przyswoimy żelazo z innych produktów.

Zobacz również

Beach Party nad zalewem Chechło w Trzebini już w sobotę

NOWE
Beach Party nad zalewem Chechło w Trzebini już w sobotę

Lekarze alarmują. Fentanyl ogromnym zagrożeniem. Jak wygląda sytuacja w Krakowie?

NOWE
Lekarze alarmują. Fentanyl ogromnym zagrożeniem. Jak wygląda sytuacja w Krakowie?

Polecamy

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów