Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Gminny Dzień Strażaka w Baszkowie. Były odznaczenia i podziękowania

Gminny Dzień Strażaka w Baszkowie. Były odznaczenia i podziękowania

Groźne bakterie w mleku i tatarze wołowym. GIS wycofuje produkty ze sklepów |LISTA

PILNE
Groźne bakterie w mleku i tatarze wołowym. GIS wycofuje produkty ze sklepów |LISTA

Polecamy

Szlakiem Orlich Gniazd: Zamek Ogrodzieniec to idealne miejsce na wycieczkę

Szlakiem Orlich Gniazd: Zamek Ogrodzieniec to idealne miejsce na wycieczkę

Najlepsze stolice Europy dla turystów. Gdzie warto pojechać na urlop?

Najlepsze stolice Europy dla turystów. Gdzie warto pojechać na urlop?

GIS wycofuje produkt dla dzieci. Skażenie śmiertelną bakterią

GIS wycofuje produkt dla dzieci. Skażenie śmiertelną bakterią