Gluten, laktoza i mięso - bez tajemnic w inowrocławskiej bibliotece
Biblioteka Miejska Inowrocław
Co to jest gluten i jakie są objawy jego nietolerancji? Czy mleko krowie to jedyne źródło wapnia? Kto powinien zrezygnować z mięsa, a kto wręcz przeciwnie?
Odpowiedzi na te i inne ważne pytania pojawią się już 13 kwietnia o godz. 17:30 w Saloniku Literacko-Artystycznym podczas wykładu dr Beaty Pieczyńskiej pt. "Gluten, laktoza, mięso. O co tyle zamieszania?". Wstęp na prelekcję zorganizowaną przez Bibliotekę Miejską im. Jana Kasprowicza w Inowrocławiu przy współpracy ze Stowarzyszeniem na Rzecz Zdrowego Stylu Życia "Twoja Moc" jest wolny! Zapraszamy!
Wideo
Jak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!