MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 3

Wymieszaj, aż całość będzie płynna. Odstaw zaczyn w ciepłe miejsce na ok. 10 minut. Musi ruszyć tzn. nieco podrosnąć.

Zobacz również

PGE Stal Mielec przygotowana na odejście Kochalskiego

PGE Stal Mielec przygotowana na odejście Kochalskiego

Michał Kwiatkowski chce się znowu pokazać w najważniejszym kolarskim wyścigu świata

Michał Kwiatkowski chce się znowu pokazać w najważniejszym kolarskim wyścigu świata

Polecamy

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella