Gospodynie z okolic Słońska wzięły udział w kilkugodzinnym kursie kulinarnym, podczas którego - pod okiem Piotra Lenarta, przygotowywały pyszne dania z jelenia. Na stole pojawił się znakomity rosół z domowym makaronem, zupa gulaszowa, potrawka z jelenia z warzywami duszona w czerwonym winie, kiełbasa jeleniowo-wieprzowa, pierogi z mięsem z jelenia i soczyste steki ze schabu. Dodatkiem do potraw były własnoręcznie przez panie przygotowane surówki. To była kolejna lekcja kulinarna, podczas której gospodynie z gminy Inowrocław dostały wiele cennych wskazówek, jak należy przygotowywać pyszne potrawy z dziczyzny.
Pacjenci znów przejrzą na oczy
Info z Polski 23.11.2017
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?