4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajka przepiórcze zalałam wodą i gotowałam przez pięć minut....
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Krok 2

Jajka przepiórcze zalałam wodą i gotowałam przez pięć minut. Następnie odstawiłam do ostygnięcia.

Zobacz również

Kibice na meczu szczypiornistów Polska - Słowacja

Kibice na meczu szczypiornistów Polska - Słowacja

Świątek pokazała moc w stolicy Italii. Obłędny występ przeciwko Amerykance

Świątek pokazała moc w stolicy Italii. Obłędny występ przeciwko Amerykance

Polecamy

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Najlepsza tarta z rabarbarem i bezą. Znika do ostatniego okruszka

Żółta woda w Bałtyku. Czy to już sinice? Jest powód do obaw? Wyjaśniamy

Żółta woda w Bałtyku. Czy to już sinice? Jest powód do obaw? Wyjaśniamy

Drzwi otwarte w "Solanki" Uzdrowisko Inowrocław

Drzwi otwarte w "Solanki" Uzdrowisko Inowrocław